Vegetarische Pho | Vietnamese soep
2721
post-template-default,single,single-post,postid-2721,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Vegetarische pho

Smaakvolle bouillon

Vegetarische pho

Deze heerlijke soep komt uit Vietnam, en wordt normaal gesproken gegeten als maaltijdsoep, en van oudsher met vlees en vis gemaakt. Wij maken de Pho vaak alleen als bouillon, een echt opkikkertje!  De Pho past perfect bij een lichte lunch of als smaakbommetje van een zes-gangen menu. Deze soep kan je vullen met noedels, groenten en andere smaakmakers. Hierbij de uitgeklede versie, maar oh zo lekker. Een echte opknapper bij gure dagen of als je je niet zo lekker voelt.

 

Ingrediënten

2 liter geurige groentebouillon
2 eetl. sojasaus
6 tenen knoflook, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
2 cm gemberwortel, geschild en geraspt
1 kaneelstokje
2 stuks steranijs
1 laurierblad

garnering: fijngesneden bosui en koriander

Bereiding

Breng de bouillon met de sojasaus, knoflook en ui aan de kook. Voeg de gember, kaneel, steranijs en laurier toe. Laat op laag vuur 30 minuten trekken. Zeef de bouillon in een schone pan en zet hem op het vuur. Garneer met toppings naar keuze.

Laura’s Sabor verzorgt diners op locatie en met zoveel liefde en zorg voor het eten, de mensen en de aankleding. Het is echt onze allergrootste liefde om mensen te ontzorgen en te verwennen. Superleuk als je een kijkje verder neemt op onze site of ons volgt op Instagram.

No Comments

Post A Comment