Het najaarsmenu bestaat uit pure, aardse smaken van het najaar. Je duikt het bos in met mooie smaken van o.a. paddenstoelen, versgeplukte appels met bomvol smaak. We serveren een zes-gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Je wordt ontzorgd van begin tot eind, waarbij we de tafelstyling uit handen nemen en een opgeruimde keuken bij vertrek achterlaten.
Dit najaarsmenu bestaat uit pure smaken zoals je de Japanse keuken kent, gecombineerd met de spicy touch van de Peruaanse keuken. Een prachtig huwelijk aan smaken op tafel. Laura heeft zelf een half jaar in Perú gewoond en is daar tien jaar geleden wederom voor haar werk geweest, waar zij de dineerde bij de beste restaurants in Lima. Perú heeft een speciaal plekje in haar hart en toen Laura de Nikkei keuken beter leerde kennen werd dit haar nieuwe favoriet.
Uitgesproken smaken, prachtige kleuren en een hele ontspannen manier om met elkaar te dineren. De verschillende gangen worden in schalen op tafel gezet en iedereen kan naar hartelust het eigen smaakpalet samenstellen. Een verrassend menu, met nieuwe smaken, zoals sumak, dukkah en zaatar. Dit menu bestaat voornamelijk uit groenten en is echt supergezond.
Wanneer we aan Italië denken, stellen we ons lange tafels voor met grote gezelschappen. Dit menu leent zich voor heerlijke herfstavonden met fijne vrienden en familie. Wij verzorgen met alle liefde de bijpassende wijnen, ook non-alcoholische alternatieven. Voor het menu mag je denken aan antipasti met crostini’s en paddenstoelentapenade, vijgen met truffel en avocado créme, mascarpone-olijfolie-ijs.