Kerstlunch | kerstdiner voor familie en vrienden
6106
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6106,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Christmas Hideout

Magische kerstborrel in de bossen van Zeist | ByDorine & Laura's Sabor

Christmas Hideout
Op een magische plek, omgeven door hoge bomen, midden in de natuur, is daar opeens een stukje Christmas Magic. Een pad van lichtjes, brandende fakkels, en flarden, steeds luider wordende, kerstmuziek. En dan, op een verborgen plek, een prachtige kas, verlicht met 3000 fairylights. Een houten terras met sfeervolle kersthuisjes, de geur van glühwein en warme chocola. Teun, de Notenkraker, staat klaar om jullie te ontvangen! Ervaar deze unieke Christmas Hideout met jouw bedrijf, organisatie of ander groot gezelschap.
De lekkerste happen vanuit de houten kersthuisjes
VANUIT DE HOUTEN KERSTHUISJES SERVEREN WIJ DE ALLERLEKKERSTE HAPPEN. KIES VOOR MINIMAAL TWEE HAPPEN EN EEN DESSERT, OF COMBINEER EEN WARME HAP MET DE GRAZING TABLE. 
BAO BUN
Met gemarineerde portobello en hoisin en ingelegde komkommer, rettich en naar keuze extra rode peper en koriander
CAVALO NERO
Palmkool met kastanjechampignons, buffelmozarrella en vadouvan boter
VEGETARISCH SAUCIJZENBROODJE
Met kruidige vulling en paddenstoelenketchup
PATATJE STOOFVLEES
Met langzaamgegaard stoofvlees en voor de lekkerbekken truffelmayonaise
BRIOCHE
Met beenham en mosterd honingdressing
KERSTDESSERTS
Millionaire shortbread en rijstpuddinkje met gekarameliseerde ananas en kokos flakes
“Onze kerstborrel was geslaagd en onbezorgd!”
“Ons bedrijfs-kerstfeest 2023 met Grazing-table, Drinking-table en Kids-table laten verzorgen, in onze bedrijfsloods, door Laura en haar team. Vooraf goed overleg over eventuele wensen, er wordt volop meegedacht en er is heel veel mogelijk.
Laura’s Sabor is zeker een aanrader voor een geslaagd en onbezorgd feest!
Bedankt Laura en collega’s voor de prettige en fijne samenwerking en de smaakbeleving, grandioos!”
Brigitte

“You´ll love it, try it.”
“Laura is in haar voorbereiding ontzettend helder, snel, praktisch, meedenkend en met behoud van haar eigen handtekening. Tijdens de grazing table die wij geboekt hadden waren Laura en haar team punctueel, ongelooflijk attent en servicegericht naar alle gasten en werken ze snoei hard maar vooral met passie om alles op en top te regelen. You’ll love it, try it.”
Mendy

Grazing table in kerstsfeer
EEN PRACHTIGE BORRELTAFEL HELEMAAL IN KERSTSFEER GEVULD MET DE ALLERLEKKERSTE DELICATESSEN. EEN EETBAAR KUNSTWERK MET VOOR IEDER WAT LEKKERS.
KAZEN
Een kwart Parmezaanse kaas, heerlijke brokken, bouquet geitenkaasjes, kaastaartje van camembert, langres en chaource, manchego
CHARCUTERIE
Italiaanse en Franse hammen en salami, een groot stuk cranberry paté, fuet
HUISGEMAAKTE SMEERSELS
Keuze uit artisjokkentapenade, zongedroogde tomatentapenade, paddenstoelentapenade, labneh met granaatappelmelasse, romige hummus, muhammara
VERS EN GEDROOGD FRUIT
Trossen blauwe druiven, passievrucht, granaatappel en gedroogde abrikozen en pruimen
ROND DE TAFEL
Verse noten, rozemarijn crackers, vijgenbrood en zuurdesem stokbrood
VERDER OP TAFEL
Gemarineerde olijven, dadels gevuld met sinaasappelroomkaas en amandel en aan te vullen met baconbites, tarte tartin van gekarameliseerde rode ui en tijm en uiteraard met een van onze happen uit de houten kersthuisjes
Info over de Christmas hideout
SAMENWERKING MET BYDORINE
We kunnen ons voorstellen dat je helemaal lekker bent gemaakt door alle happen en jezelf al samen met je collega’s of vrienden in het bos ziet zitten met de sterren boven je. Wanneer je interesse hebt dan nemen we graag contact met je op en zullen we in samenwerking met By Dorine een passende offerte voor je maken.
INFORMATIEAANVRAAG
Vul het formulier in  en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!