Kerstmenu huiskamerdiner Zeist, Utrecht, de Bilt, kok aan huis
7577
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7577,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Kerst

Bekijk ons verrassende kerstaanbod

Het kerstaanbod van Laura´s Sabor

Dit jaar hebben we wel iets heel spectaculairs: De Christmas Hideout, een samenwerking met By Dorine
Op een bijzondere plek midden in de bossen kan je met jouw gezelschap zowel particulier als zakelijk
een magische kerstborrel ervaren.
Neem zeker de moeite om onze Christmas Hideout te bekijken!

Wil je graag een diner of een kerstborrel bij jouw organisatie, dan bieden we deze kerst de mooiste kerstmenu’s aan
en  kan je ook altijd kiezen voor een kerstborrel met de grazing table (XXL borreltafel) in kerstsfeer

Christmas Hideout

Dit jaar hebben we iets heel bijzonders, speciaal voor grote gezelschappen, zowel particulier als zakelijk . In december op een magisch plekje in de bossen van Zeist kan je met jouw gasten onder een transparante kas – met de sterren boven je – genieten van de meest fantastische kerstborrel. By Dorine heeft de kas verlicht met 3000 fairylights en laat je onderdompelen in de ultieme kerstsfeer. En wij verzorgen vanuit de houten kersthuisjes de lekkerste happen. Uiteraard ook te combineren met onze geweldige grazing table in kerstsfeer.

De mooiste kerstborrel vanaf 50 personen

Kerstlunch/diner voor bedrijven

Verras je collega’s met een bijzondere lunch of diner met feestelijke gerechten in kerstsfeer.  We hebben de lekkerste menu’s voor je samengesteld.  We verzorgen een fantastisch welkomstdrankje en bijpassende wijnen bij elke gang. Laura’s Sabor neemt alles uit handen zodat jullie lekker samen kunnen tafelen.

Drie-gangen kerstmenu vanaf €54,00 p.p.
Laura Sabor´s Kerstspecial vanaf €77,50 p.p.

Grazing table in kerstsfeer XXL borreltafel

Heb je zin in een lekker losse manier om met je gezelschap te borrelen en te kletsen? Dan is onze grazing table echt iets voor jou.  Een overvloedige tafel vol hartige hapjes, kleine gerechtjes, kazen en crudités om samen van te genieten. Naar wens uit te breiden met een kommetje hartverwarmende soep en warme hapjes, zoals tarte tatins van gekarameliseerde ui of vega saucijzenbroodjes met paddenstoelenketchup. Een tafel vol feest!

Je boekt al een Grazing Table vanaf €34,50 p.p.