Ik nodig jullie uit op mijn werkplek bij Lab Lou in Zeist, waar we onze lunches, diners en grazing tables bereiden. We dekken de tafels met mooi servies, kaarsen en bloemetjes en je schuift aan bij je tafelgenoten.
De avond begint om 18.00 met een feestelijk welkomstdrankje en daarna gaan we lekker aan tafel. Deze avond zal je zeker bijblijven met het heerlijke eten, mooie wijnen, fijne mensen aan tafel en de fijne gastvrije setting waarin jij je mag onderdompelen.
Om ongeveer 22.00 u is het diner afgelopen. Je kunt naar huis, maar je kunt ook gezellig nog een uurtje blijven borrelen! Op deze pagina kan je de site en de prijzen vinden.
Rilette van gerookte makreel, pittige room en zeekraal, met zuurdesemtoast
Vega: Faux gras met cornichons, cranberrycompote, zuurdesemtoast
Knolselderijsoep met sinaasappelwalnotenolie, pangrattato & gebakken salie
Gebakken cavalo nero met paddenstoelen, romige burrata en vadouvanboter
Marokaanse zalm op een bedje van geroosterde seizoensgroenten en kruidencouscous
Voor de vega: mooi aan een stuk gebakken spitskool met miso glacé
Huisgemaakt pistache-ijs met honeycomb
Petit four van sinaasappelbrownie van kardemon en zeezout & bloedsinaasappelcake
Heeft u allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt. We kunnen geen rekening houden met dieetwensen
De aanschuifdiners hebben een waarde van €150 met de huur van de locatie, servies en personeel.
Wij vragen de volgende prijs voor een zes-gangen menu met welkomstdrankje en bijpassend drankje bij elke gang en koffie/thee als afsluiter
€ 89,50 voor een kaartje
Kom je met vier of meer personen, dan krijg je van ons een korting, die sturen we je persoonlijk per mail