Aanschuifdiner - Laura's Sabor
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Aanschuifdiner

Vrijdag 7 februari 2025

Aanschuifdiner | vrijdag 7 februari

Elk seizoen organiseert Laura’s Sabor een aanschuifdiner.
Een avond met vernieuwde smaken van het seizoensmenu & nieuwe ontmoetingen

Het idee van de aanschuifdiners bij Laura’s Sabor ontstond bij mijn droomplaatje om allemaal verschillende mensen bij elkaar aan tafel te zetten, waarbij eten de verbindende factor is. En tevens als dé kick-off van de start van een nieuw seizoen met een nieuw menu.

Ik nodig jullie uit op mijn werkplek bij Lab Lou in Zeist, waar we onze lunches, diners en grazing tables bereiden. We dekken de tafels met mooi servies, kaarsen en bloemetjes en je schuift aan bij je tafelgenoten.

De avond begint om 18.00 met een feestelijk welkomstdrankje en daarna gaan we lekker aan tafel. Deze avond zal je zeker bijblijven met het heerlijke eten, mooie wijnen, fijne mensen aan tafel en de fijne gastvrije setting waarin jij je mag onderdompelen.

Om ongeveer 22.00 u is het diner afgelopen.  Je kunt naar huis, maar je kunt ook gezellig nog een uurtje blijven borrelen! Op deze pagina kan je de site en de prijzen vinden.

In de koude maanden zijn we op zoek naar geborgenheid en trekken we meer naar binnen. Wij creëren een hartverwarmende setting, waar je met elkaar aan tafel zit en geniet van heerlijk eten, prachtige wijnen en fijne gasten. Ons nieuwe zes gangen wintermenu zit bomvol liefde en zal je deze avond verwarmen.

 

Wintermenu aanschuifdiner

 

Om mee te starten

Rilette van gerookte makreel, pittige room en zeekraal, met zuurdesemtoast
Vega: Faux gras met cornichons, cranberrycompote, zuurdesemtoast

 

Voorgerecht

Knolselderijsoep met sinaasappelwalnotenolie, pangrattato & gebakken salie

 

Tussengerecht

Gebakken cavalo nero met paddenstoelen, romige burrata en vadouvanboter


Hoofdgerecht

Marokaanse zalm op een bedje van geroosterde seizoensgroenten en kruidencouscous
Voor de vega: mooi aan een stuk gebakken spitskool met miso glacé


Nagerecht

Huisgemaakt pistache-ijs met honeycomb

 

Voor bij de koffie/thee

Petit four van sinaasappelbrownie van kardemon en zeezout & bloedsinaasappelcake

 

Heeft u allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt. We kunnen geen rekening houden met dieetwensen

Kosten aanschuifdiner

 

De aanschuifdiners hebben een waarde van €150 met de huur van de locatie, servies en personeel.
Wij vragen de volgende prijs voor een zes-gangen menu met welkomstdrankje en bijpassend drankje bij elke gang en koffie/thee als afsluiter

 

€ 89,50 voor een kaartje
Kom je met vier of meer personen, dan krijg je van ons een korting, die sturen we je persoonlijk per mail