Granola van quinoa
3387
post-template-default,single,single-post,postid-3387,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Granola van quinoa

Granola van quinoa

Granola heb je er in wel 100 varianten. De granola met quinoa vind ik wel echt een mooie aanvulling voor het ontbijt. Heel lekker ook in combinatie met de chia pudding op mijn blog.

 

Ingrediënten

  • 300 gr. quinoa
  • 135 gr.havervlokken
  • 70 gr. zonnebloempitten
  • 1 theelepel kaneel
  • 60 ml maple syrup (ahornsiroop)
  • 2 etl. plantaardige olie

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175C. Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel het mengsel over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bak de granola in 15 minuten goudbruin en dek af in een luchtdichte verpakking.

 

Heb je zin om je granola heel feestelijk te maken? Combineer het dan eens met het recept van de chiapudding

No Comments

Post A Comment